Zabava

“Nisam imala osećaj da sam DOBILA DETE, BIO MI JE KAO MLAĐI BRAT” – Suzana Jovanović rodila sina sa 19 godina, otvorila dušu o privatnosti: “Imala sam negativan stav o Saši”

Pevačica Suzana Jovanović nedavno je otvorila dušu o detaljima iz svog privatnog života, karijeri i muzičkim počecima, kao i o ljubavi sa Sašom Popovićem.


Suzana je najpre objasnila da je uvek želela porodicu i da joj porodični život izuzetno prija.

– Oduvek sam volela porodični život. Nikad nisam patila za velikom karijerom…megalomanskim koncertima i slavom u tom smislu. Oduvek sam želela mir, porodicu i da se ostvarim na tom polju, započela je priču Suzana u emisiji “Premijera”.

Dobila dete u 19. godini

Pevačica je u ranoj mladosti postala majka, još sa 19 godina, a evo da li joj je i koliko to smetalo na početku karijere.

Suzana Jovanović
Suzana Jovanović

 Nisam imala osećaj kada sam dobila dete. Ja sam svog sina doživela kao mlađeg brata. Danijel i ja smo tako odrasli, moji roditelji su nas pazili. Mirne glave sam mogla da odem da radim i pevam. Znala sam da je moj sin sa bakom i dekom, da oni brinu o njemu, da mu ništa ne fali. Tako smo mi odrasli zajedno, rekla je ona, pa progovorila o početku svoje karijere:

– Znala sam da je muzika moj život. Školu sam završila zbog mame i tate, da mi ne zvocaju. jednostavno sam se raspitala šta se najbrže završava, rekli su mi trgovačka i odlučila sam… e daj to ću upisati. Nakon toga sam krenula ozbiljno da radim i zarađujem i tada sam sakupila pare i finansirala sam svoju prvu ploču.

Saša Popović i Suzana Jovanović
Saša Popović i Suzana Jovanović

Suzana je tada progovorila i o njeno suprugu Saši Popoviću sa kojim već dugo u stabilnom braku. Iako je on važio za velikog zavodnika od samog početka, Suzana nije znala da je on čovek njenog života.

– O Saši sam prvo imala negativnu sliku... Nakon tog prvog kontakta preko prijateljice razmenili smo broj pejdžera… Mislila sam da mu se neću javiti j nikada, ali sudbina nas je spojila. Jednog dana vozač koji me vozio nije mogao da me odbaci do jagodine gde sam pevala, i ja sam se setila njega…pozvala sam ga i pitala da li može da me vozi. On je odmah pristao i to me baš oduševilo, rekla je pevačica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *