Zabava

Vojin prećutao vređanje supruge – Sloboda Mićalović ponovo na udaru, glumac javno prozvao koleginicu!

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković nastoje da održe sa svojim kolegama sjajne odnose, te ne dozvoljavaju da ih mediji ili javnost posvađaju. Nedavno, Sloboda je gostovala u emisiji kod kolege Andrije Miloševića s kojim već duži niz godina ima prijateljski odnos.

Kroz dva desetljeća dugog druženja, Andrija i Sloboda Mićalović nikada nisu doživjeli sukobe. I Andrija, glumac, i Sloboda Mićalović, glumica, paralelno su krenuli u televizijske karijere. Njihova duboka veza iskovana je na snimanju serije “Mješoviti brak”, gdje su glumili duboko zaljubljeni par. Ovo je prijateljstvo bilo neraskidivo, prkoseći svim izgledima.

No, nitko nije mogao naslutiti da će između Andrije Miloševića i Slobode Mićalović doći do nesuglasica, no to se ipak dogodilo, doduše pred kamerama, javno i isključivo za potrebe emisije, a sve u duhovitom kontekstu. Tijekom jedne epizode televizijske emisije Una, koju vodi Andrija, između dvojice voditelja izmijenjen je niz uvreda.

Razmjenjivali su osmijehe, pa čak i prijetili jedni drugima, a sve u cilju privlačenja gledatelja i pridržavanja koncepcije emisije koja je zamišljena da izazove takve reakcije. Andrija je na početku epizode šaljivo primijetio Slobodu: “Sloboda, baš je neobično što si ti iz Leskovca, s obzirom da si dobio ime po tvornici u Čačku.”

Kao odgovor na ovu bezbrižnu porugu, glumica je u šali zamolila kolegu da ga udari bejzbolskom palicom prije nego što se vrati vlastitim riječima. Andrija Milošević se glumom bavi već dva desetljeća, no čini se da ga se stalno veže uz istu vrstu uloga. Ova je primjedba izazvala smijeh, a ostaje za vidjeti kako će njegove kolege, posebice dugogodišnji prijatelji, reagirati na njegove komentare nakon emitiranja epizode.

  • S obzirom na njihovo duboko poznavanje jedno drugoga, podršku jedno drugom u nevolji i nevolji, pa čak i provođenje vremena zajedno kao da su obitelj, vjerojatno postoji mnogo više u njihovom odnosu čega javnost nije svjesna. Mnoge je zanimalo kakva je reakcija Vojina Ćetkovića na Andrijinu šalu, no s obzirom na zajedničku profesiju, Ćetković nije digao buku jer je ovakav humor poznat u branši.

Sloboda Mićalović, rođena 23. svibnja 1981. godine u malom srpskom gradu Tutinu, nametnula se kao jedna od najpriznatijih i najdarovitijih glumica bivše Jugoslavije. Svojom zadivljujućom pojavom, iznimnim glumačkim sposobnostima i neosporivim šarmom zavoljela je publiku diljem regije. Od malih nogu, Slobodina strast prema zanatu bila je očita, jer je pokazala svoj izniman talent za izvedbene umjetnosti i aktivno sudjelovala u školskim produkcijama.

Nakon završene srednje škole nastavila je studij glume na cijenjenom Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, gdje je njezina nepokolebljiva predanost i izuzetan talent vrlo brzo doveo do niza zapaženih uloga. Tijekom akademskog bavljenja Sloboda Mićalović krenula je u svoj prvi profesionalni pothvat osiguravši si ulogu u hvaljenoj televizijskoj seriji “Obiteljsko blago”.

Ova prekretnica utrla je put nizu istaknutih uloga na televiziji i filmu, kao i na kazališnoj pozornici, što ju je kasnije odgurnulo u kraljevstvo zvijezda i zaradila hvalospjeve publike i kritike. Naime, njezin portret Marije u iznimno popularnoj seriji “Bijela lađa” osvojio je gledatelje diljem Balkana, učvrstivši njezin status cijenjene glumice u regiji.

Svojim iznimnim talentom i dubokim portretiranjem ovog lika, Sloboda je pobrala divljenje i poštovanje publike, učvrstivši svoju poziciju jedne od najcjenjenijih glumica na ovim prostorima. Sloboda Mićalović, poznata po zavidnoj televizijskoj karijeri, značajno se odrazila i u svijetu filma. Zapaženi nastupi u filmovima kao što su “Ivkova slava”, “Crni Gruja i kamen mudrosti” i “Montevideo, Bog te video” učvrstili su njen ugled kao iznimno talentirane i omiljene glumice.

Osim svojih uspješnih glumačkih pothvata, Sloboda je prepoznata po svojim filantropskim naporima i uključenosti u razne društveno osviještene kampanje. Njezina predanost stvaranju pozitivnih promjena u zajednici, uz njezina glumačka postignuća, pobudila je ogromno poštovanje i divljenje javnosti.

Mediji su se živo zainteresirali i za privatni život Slobode Mićalović. U brak je stupila s kolegom Vojinom Ćetkovićem, a zajedno su dobili dvoje djece, sina Petra i kćerku Mašu. Njihova skladna obiteljska dinamika i nepokolebljiva ljubav prema djeci nerijetko plijene pozornost javnosti, učvršćujući Slobodin i Vojinov status jednog od najomiljenijih glumačkih dvojaca u regiji.

Sloboda Mićalović i dalje utjelovljuje talent, ljepotu i umjetničku predanost, što je čini sastavnim dijelom balkanskog kulturnog pejzaža. Njezina brojna postignuća i doprinos umjetnosti ostavili su neizbrisiv dojam, služeći kao izvor inspiracije za ambiciozne glumce diljem regije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *