Vesti

Ovdje žive ALEKSANDAR VUČIĆ I PRVA DAMA: Tamara otvorila vrata porodičnog doma, jeste li očekivali ovako nešto?! (FOTO)

Prva dama Srbije je Tamara Vučić koja svoj privatni život krije od očiju javnosti.Dostupni su ograničeni podaci o njoj, osim njezine 42 godine i braka s Aleksandrom Vučićem 2013., koji je rezultirao rođenjem njihovog sina Vukana 2017. Prema pisanju srbijanskih medija, Tamara je od 2010. godine zaposlena u Ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije. Naime, aktivno sudjeluje u humanitarnom radu i često posjećuje razne humanitarne događaje.

Tijekom početne faze njegovog prvog mandata, zadržala je relativno nizak profil, no tijekom posljednjih nekoliko godina postupno se sve više uključila u društvene krugove Srbije. Tijekom 2014. godine par se suočio s golemom tragedijom kada su samo tri dana prije planiranog porođaja tragično izgubili bebu, o čemu se prva dama Srbije otvoreno osvrnula u javnoj izjavi.

U carstvu doma Tamare Vučić ljubav i toplina prožimaju svaki kutak, stvarajući pravu oazu u kojoj caruje njen sin Vukan. Prostrana i svijetla obiteljska kuća ispunjena je obiljem svijetlih tonova stvarajući dominantnu atmosferu. Povremeno prva dama na svom osobnom Instagram profilu podijeli djeliće svog omiljenog kutka u stanu za koji je ponosno otkrila da sama upravlja.  U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, ona dijeli pogled na raskošnu dnevnu sobu ukrašenu pomno odabranim bijelim namještajem, izvrsnim dekorom i daškom cvjetnih aranžmana.

Dom Tamare Vučić odiše daškom dostojanstva i sofisticiranosti koji savršeno odražava gracioznost koju ona utjelovljuje kao prva dama. Kuhinju u kojoj Tamara često provodi kvalitetno vrijeme sa sinom krase bijeli tonovi. Usred blagdanske sezone, rezidencija postaje prožeta jedinstvenim i ugodnim ambijentom, dok prva dama i predsjednik Srbije nastoje osmisliti doista očaravajuće iskustvo za svog sina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *