Vesti

ŠTA BI NOVI SVEDOCI U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ MOGLI DA OTKRIJU? Radulović: Završeno je veštačenje, USKORO NOVE INFORMACIJE

U istrazi zločina u Banjskom polju u toku su dokazne radnje, a psihijatrijsko veštačenje okrivljenih je završeno. U slučaju ubistva dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koju su, kako se sumnja, usmrtili radnici JKP “Vodovod” Dejan Dragijević i Srđan Janković, pojavili su se novi svedoci.

Više detalja gledaocima jutarnjeg programa Kurir televizije Redakcija doneo je novinar Mladen Radulović.

Mladen Radulović
FOTO: KUIR TELEVIZIJA

– Kurir je saznao da su se pojavile nove činjenice kada je reč o slučaju istrage ubistva dvogodišnje devojčice Danke Ilić, odnosno osumnjičenih za ovaj zločin. Podsetimo, jedan od njih, tačnije Dejan Dragijević priznao je izvršenje, dok drugi, Srđan Janković, nije hteo da se izjašnjava o samim okolnostima. Ta dva nova svedoka za sada su u tužilaštvu i nadležni nisu želeli da tačno otkriju informacije o kome je reč, zato što se čeka da se oni još saslušaju u istrazi. Oni će verovatno biti u toku narednih dana izvedeni pred istražnog sudiju kako bi pokušali da rasvetle dodatne okolnosti nestanka male devojčice i potencijalnog ubistva – izvestio je Mladen Radulović.

Kako je Kurir ranije pisao, reč je o ljudima koji su u jednom momentu videli dvojicu osumnjičenih.

– Trebalo bi da se saznaju sve okolnosti kada se sklope kockice o njihovoj rekonstrukciji u prostorno-vremenskoj dimenziji. Takođe je stigla informacija da će u toku narednih dana biti završeno kompletno veštačenje njihovog kretanja. Podsetimo, njihovo vozilo je opremljeno GPS uređajemčije veštačenje je završeno, tako da će informacije biti saopštene o tome tokom narednih dana. Pretpostavlja se da su osumnjičeni pregazili dvogodišnju devojčicu, zatim produžili kroz Banjsko Polje na lokaciju gde su dete izbacili i kasnije došli do Bora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *