Ispovesti

POGLEDAJTE POTRESNE PRIZORE SA MOSTA U SKADRU GDE JE MAJKA SKOČILA SA TROJE DECE Okupio se veliki broj ljudi, ovo je razlog VIDEO

Na “dan cveća” u Skadru, građani Skadra su se udružili kako bi bacili cveće u vodu reke Bojane gde je majka Alma A. (39) skočila sa svoje troje dece, nakon kako se sumnja porodičnog nasilja koje je trpela.


Albanski mediji pišu da je poslednji put viđena u kafiću, gde se našla sa jetrvom. Navodno je jetrva izjavila da ništa nije slutilo na tragediju i da nije ni sumnjala ni na kakvu tragediju.

Zamenica predsednika opštine Skadar rekla je da je zabava u ovom gradu prerasla u bol jer u gradu “nedostaje neko lepo cveće”.

Ona je pozvala žene da osude nasilje, decu koja vide da im se majka maltretira, bake koje slušaju svađe iza zatvorenih vrata kako bi se ovi slučajevi sprečili, a ne samo senzibilizovali nakon tragedije.

Podsetimo , preksinoć je iz reke Bojane izvučeno telo njene najstarije ćerke. Devojčica, koju je pronašao jedan ribar, navodno je imala modrice po licu. Za telom Alme i drugo dvoje dece se još traga.

Policija je juče uhapsila E.A., a potom su izdali i saopštenje.

“Građanin E. A. (31) je dana 03.05.2024. godine prijavio da je dan ranije, 2. maja da su njegova supruga, A.A. (39) i njihovo 3 maloletne dece (9, 8 i 3 godine) nestali. Formirana je posebna istražna grupa da istraži razloge napuštanja stana. Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obaveštajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i deci, za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo. Dana 04.05.2024. godine, E. A. koji je ranije osuđivan za gajenje opojnog bilja, uhapšen je zbog krivičnog dela izazivanje samoubistva“, saopšteno je iz policije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *