Ispovesti

KONAČNO OTKRIVENO: Evo zbog čega je žena ubila sebe i troje dece!

Skadar, Albanija — Tragedija koja je potresla Albaniju ovih dana dobija nove obrise kako novi detalji izlaze na svetlost dana. Prema izveštaju albanskog novinara Ferdinanda Dervišija, tragedija se dogodila kada je 39-godišnja Alma A. saznala da njen suprug planira da dovede svoju mladu ljubavnicu u njihov dom. Iz osvete i očaja, Alma je, kako se sumnja, skočila u hladne vode rijeke Bojane sa svoje troje djece.

“Govorimo o paru koji je do 2020. dobro funkcionisao. Muž joj je izjavljivao ljubav. Znam da se sve nedavno počelo dešavati. Zbog vanbračne veze 31-godišnjeg sa devojkom od 17 ili 18 godina, čija je majka bila istih godina kao i njegova žena”, rekao je novinar.

Vox News javlja da je telo jednog deteta već pronađeno, dok se za ostalima i dalje traga. Incident se dogodio nakon što je Alma popila kafu sa sestrom svog muža, gdje joj je, pretpostavlja se, rečeno da se njen brak bliži kraju.

“Ovo je par koji je do 2020. godine dobro funkcionisao. Zbog vanbračne veze njenog muža sa 17-godišnjakinjom, Alma nije videla šansu za pomirenje”, izjavio je Derviši.

“Nije iznenađujuće što je u ovom poslednjem razgovoru čak primila poslednje informacije da je sve gotovo. Poslednja linija nade je nestala i počela je osveta. Ne da bi ubila sebe, već i djecu, jer bi to povredilo muža. Iz tog kafića kada su se rastali, smatra se da je odvela djecu i bacila ih u vodu”, rekao je Derviši u emisiji The Review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *