Ispovesti

Ostala sam trudna sa jedva 17 godina iz čistog neznanja

Ostala sam trudna sa jedva 17 godina iz čistog neznanja o onome u šta sam se upustila tako mlada. On je bio stariji, ali nije mi skrenuo pažnju na moguće posljedice i desilo se, desilo se nakon prvog odnosa. Pakao u koji se pretvorio moj život nakon što sam saznala da sam trudna mislila sam da gori ne može da bude, ali i u tome sam se prevarila.

Uvijek sam imala novca više nego mi je bilo potrebno, novac za moju porodicu nije predstavljao ništa posebo, bilo ga je svuda po kući i nije mi bilo problematično da odem kod privatnog doktora i da abortiram bez ičijeg znanja.
Kada sam došla nije me pitao ni u kojem sam mjesecu, ni koliko godina imam, već je samo tražio novac. Obećao mi je da će sve biti u najboljem redu i da niko neće ni primjetiti na meni da sam TU intervenciju.

Nakon što me kako je sam rekao OČISTIO trebao mi je malo vremena da sakupim snagu. Vratila sam se kući i zaključala u svoju sobu. Iako mi je rekao da neću imati problema, samo par sai nakon počela sam se osjećati loše, mislila sam proći će… dva dana sam trpila, skrivala se od roditelja, govorila da sam prehlađena, a onda su bolovi postali tolio izraženi da nisam mogla trpjeti. SVE SAM PRIZNALA MAMI… Kada sam došla u bolnicu bilo je prekasno za bilo kakvu intervenciju spašavanja mojih reprudoktivnih organa

Bonus:

Za ova 4 horoskopska znaka stiže zlatno doba! U aprilu mogu da zarade brdo para

Vaga

U maju ćete se osećati kao da nosite amajliju za novac. Bićete puni energije i zarada će vam biti lak i prijatan zadatak.

Pored toga, zvezde vam obećavaju uzlet u vašem ličnom životu. Druga polovina aprila biće posebno romantična. U ovom periodu strast će preovladati u vašoj vezi.

Imaćete nekoliko prilika za razvoj karijere, ali svaka investicija će biti veoma uspešna. Nagrada za bilo koji dodatni trud biće finansijski prosperitet.

Ribe

U maju ćete doživeti ogroman finansijski uspeh jer će vam novac stizati sa više strana. Međutim, čuvajte se nepotrebnih troškova jer oni mogu pokvariti celu sliku.

I na poslu budite oprezni – vaše agresivno ponašanje može dovesti do sporova i svađa sa kolegama, što će negativno uticati na vaš profesionalni rast. Budite spremni da prilagodite svoje mišljenje kao odgovor na spoljašnje događaje. Pokušajte da održite odnose koji su vam najvažniji.

 

U svom porodičnom životu pripremite se za nepredviđene događaje. Treba im pristupiti hrabro i raditi na pronalaženju rešenja.

Vodolija

Vaša marljivost i istrajnost biće bogato nagrađeni. Međutim, može doći do vremenskog prekida u prilivu vašeg novca, pa nemojte odmah potrošiti ono što zaradite da ne biste pokvarili svoje buduće planove.

Razmislite o svojim troškovima i vodite računa o svojoj ušteđevini.

Generalno, maj bi vam trebao biti prijatan. Nemojte se plašiti manjih problema, već se više družite i uključite u društvene aktivnosti. Ovo će vam doneti poznanstva koja će vam biti od koristi u budućnosti.

Strelac

U maju vas očekuje unapređenje. Nekome će možda trebati vaša pomoć da razvije svoje profesionalne veštine, pa pomozite. Za to ćete dobiti zahvalnost i uzajamnu pomoć u budućnosti.

Ceo mesec za vas će biti ispunjen finansijskim blagostanjem, a vaše pronicljive i pametne investicije doneće ogroman profit.

Međutim, nemojte se previše zanositi poslom. Postoji rizik da će prekomerni rad loše uticati na vaše zdravlje. Ne zaboravite da jedete uravnoteženu ishranu, izbegavajte dehidraciju i dovoljno spavajte. Obavezno održite sva obećanja i ne obećavajte previše ako ne želite da upadnete u nevolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *