Politika Privatnosti

Kolačići i linkovi ka ostalim sajtovima

 

Portal Duško Radović može koristiti kolačiće kako bi poboljšao iskustva korisnika dok koriste Portal Duško Radović. Kolačići su mali delovi podataka koje vaš pretraživač uskladišti lokalno koji pamti informacije i pomaže da se identifikujete na veb sajtovima prilikom kasnijih poseta. Kolačići su jedinstveno dodeljeni nekom kompjuteru i može ih čitati samo veb server u domenu koji je izdao kolačić. U principu, kolačići pomažu korisnicima obavljajući odredjene funkcije kako što je pamćenje lozinke i lične preferencije u pogledu sajtova.

 

Možda ćete dobiti mogućnost da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina veb pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete promeniti podešavanje svog pretraživača tako da odbije kolačić. Alternativno, možete izmeniti podešavanje svog pretraživača tako da vas svaki put obavesti kada se kolačić nudi i dozvoli vam da pojedinačno prihvatate ili odbijate kolačiće. Medjutim, ukoliko odbijete da prihvatite kolačić, to može ometati rad i negativno uticati na korišćenje softvera.

 

Naš portal može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Portal Duško Radović nije odgovoran za politiku privatnosti ili sadržaje tih drugih sajtova.

Privatnost dece

 

Portal Duško Radović se obavezuje da će štititi potrebe privatnosti dece i podstiče roditelje i staratelje da igraju aktivnu ulogu u aktivnostima i interesovanjima njihove dece na mreži. Portal Duško Radović ne prikuplja namerno informacije od dece ispod 13 godina starosti i Portal Duško Radović ne usmerava svoj veb sajt niti svoje servise na decu uzrasta ispod 13 godina.