Ispovesti

DJEVOJKA SA KOJOM SE DOPISUJEM VEĆ NEKO VRIJEME MI POČELA SLATI SVOJE SLIKE: Sve je bilo dobro dok mi nije poslala ZADNJU SLIKU, došlo mi muka, više joj SE NIKADA NISAM JAVIO

DEVOJKA SA KOJOM SE DOPISUJEM VEĆ NEKO VRIJEME MI POČELA SLATI SVOJE SLIKE: 

Sve je bilo dobro dok mi nije poslala ZADNJU SLIKU, došlo mi muka, više joj SE NIKADA NISAM JAVIO

uneeeeeeee

Cijeli chat; 

BONUS:

Šeta Mujo močvarom i spazi žabu.

Kaže joj Mujo:

-“Ispuni mi 3 želje i ja ću da te pustim.”.

A kaže mu žaba:

-” Nisam ti ja zlatna ribica, ja sam ti sretna žabica i ja ću da ti ispunim 1 želju ako me pustiš.”

Kaže Mujo:

– “Neka bude mir u Bosni.”

A kaže mu žabica:

– “Daj mi prvo kartu pa ću da se nekako snađem.” I pogleda žabica kartu i kaže Muji:

-“Ovo je preteško! Daj mi neku drugu želju da ti ispunim!”

I da joj Mujo sliku Fate i kaže da ju uljepša. A kaže mu žabica:

-” Ma daj ti meni Mujo onu kartu Bosne!”

BONUS:

Erik Marija Remark (1898 – 1970) njemački književnik koji je ostao upamćen po svojim čuvenim djelima (“Na zapadu ništa novo”, “Tri ratna druga”), ali i po citatima. Imao je zanimljiv pogled na ljubav i svijet, a također i na proces starenja.

On tvrdi da žena zapravo počinje stariti kada počne skrivati svoje nedostatke. Mnoge žene pokušavaju sakriti svoje prave godine koristeći estetske tretmane i korekcije, ali to zapravo nije potrebno. Važno je ostati mlad u srcu i negovati sebe na način koji odražava naše unutrašnje stanje.

Naše godine se mogu primijetiti po hodanju, govoru, glasu i ponašanju, stoga je važno održavati zdrav stil života, držati ramena uspravno, biti ponosan na sebe, izbjegavati stres i ne pušiti kako bismo sačuvali svoj glas. Pokušaji sakrivanja godina su beskorisni i mogu biti smiješni.

Godine nisu razlog da prestanemo voditi brigu o sebi. Negujte svoje tijelo i kožu uz upotrebu blagih krema, neutralne šminke i kvalitetne kozmetike. Ne bismo trebali biti vulgarni, već bismo trebali biti ponosni na svoje godine i prihvatiti ih kao dio našeg iskustva i mudrosti. Na kraju krajeva, godine su samo broj i ne bismo trebali uzimati sve k srcu, već se usredotočiti na ono što je zaista važno u životu, piše svezazenu.net.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *