Klikom na sliku zatvorite prozor.

Zabava

ONA JE VANREDNO UBAČENA U ELITU: Svi je odlično znate, spremna da napravi haos u Bijeloj kući

Biće ovo spektakularna sezona.

Osma sezona rijaliti programa “Elita” je startovala prošle subote, sedmog septembra. U Belu kuću se uselilo 59 takmčara, a produkcija je za večeras najavila da će zadrugari dobiti pojačanje.

Veliki šef je najavio da će pred nominacije biti održano vanredno ubacivanje. Od tog momenta su se usijale društvene mreže i na fan stranicama su krenula nagađanja ko će ući u Belu kuću.

Voditeljka Ana Radulović je najavila da je Veliki šef priredio iznenđenje za rijaliti učesnike, ali i gledaoce.

– Veliki šef će ove sezone biti pun iznenađenja. Odmah ove subote krećemo sa iznenađenjima. Imamo večeras vanredno ubacivanje. Ona je prišli put u emisiju došla pravo da operacionog stola, probudili su je iz anestezije i došla je da gostuje, ajde odmah da saznamo odakle sada dolazi. Ona je nikad lepša i nikad zgodnija, Slađa Blinda Poršelina. Ja ne znam da li uopšte treba bilo šta da kažem. Ulaziš nikad spremnija i sa nikad većim samopuzdanjem, nikad više nisi sijala – najavila je Ana novu učesnicu “Elite 8”.

Ostaje da vidimo kako će zadrugari reagovati na ovaj ulazak i ko će joj se obradivati, a ko če se iznervirati kada je vidi na vratima Bele kuće.

Po svemu sudeći, ova sezona obećava mnogo uzbuđenja, kako zbog starih poznanika, tako i zbog novih lica. U rijalitiju su se pojavili poznati rijaliti veterani, ali i nova lica koja će tek steći svoju prepoznatljivost. Mnogi gledaoci sa nestrpljenjem čekaju da vide kako će se novi takmičari uklopiti u dinamiku i izazove koje donosi “Elita”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *