UncategorizedZabava

KO JE ZAPRAVO JODŽIR KOJI ULAZI U ELITU? Proslavio se preko Novaka Đokovića, pričalo se da zarađuje milione, A EVO ISTINE…

Jovan Radulović, poznat pod nadimkom Jodžir, crnogorski je influenser i komičar čiji je rad prepoznat ne samo u Crnoj Gori nego i šire, pa čak i izvan Balkana. Njegova popularnost raste, a mediji pišu da će uskoro postati učesnik popularnog reality showa “Elita,” što je produkcija dugo držala u tajnosti kao iznenađenje.

Radulović je postao tema javnosti i zbog kontroverzne izjave u kojoj je tvrdio da je njegov otac bio u vezi s pokojnom pjevačicom Ksenijom Pajčin. Ta tvrdnja izazvala je reakcije, posebno od mlađe sestre Ksenije Pajčin, nakon čega je Jodžir objavio i fotografiju Ksenije s njegovim ocem Rajkom kao dokaz.

Poznat je po svojim humorističnim video klipovima, u kojima imitira svakodnevne situacije i međuljudske odnose, a često snima sa suprugom Irenom, koja je novinarka i voditeljka, te s njihovom djecom, sinom Reljom i kćerkom Irinom. Njegovi humoristični skečevi osvajaju publiku i privukli su pažnju širom regiona.

Zanimljivo je da je Jovan Radulović prije nego što je postao influenser, bio reprezentativac karate tima Jugoslavije, a kasnije Srbije i Crne Gore, te na kraju Crne Gore.

Jedan od njegovih viralnih trenutaka uključuje susret s Novakom Đokovićem, kada mu je na Žabljaku ispričao vic o Federeru i Nadalu, nakon čega su se obojica dugo smijali. Njegova popularnost na društvenim mrežama također mu donosi značajne prihode, o čemu je otvoreno govorio, istaknuvši da mjesečno zarađuje između 10 i 18 hiljada eura, dok se jednom pohvalio zaradom od 18 hiljada eura u jednom mjesecu.

Jovan Radulović, Novak Đoković
Foto: Printscreen

Radulović je, uprkos velikoj popularnosti, rekao da nije najskuplji influenser u Crnoj Gori, ali je ponosno naglasio da se smatra jednim od najuspješnijih.

Jovan Radulović Jodžir
Foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *