Klikom na sliku zatvorite prozor.

Vesti

POLICIJA NA NOGAMA: U bh. gradu nestala 16-godišnja Ena, porodica moli za pomoć

Zeničanka Aldijana Džanić danas je na svom Facebook nalogu objavila da je sinoć nestala njena kćerka Ena.

O Eninom nestanku obaviještena je i zenička policija, a Aldijana je zamolila građane da sve informacije o Eni jave njoj ili policiji. – Moja kćerka Ena je sinoć nestala u 20 sati. Prijavljeno je svim nadležnim. Potraga je, ali ni glasa, telefon je isključen. Ima pjegice, dugu smeđu kosu. Imala je smeđu majicu kratkih rukava i biciklističke sivo-crne hlače. Vitka je, visoka 165 centimetara, ima 16 godina.

Svi koji je čujete ili vidite možete javiti meni ili Policijskoj stanici Crkvice – Zenica. Da napomenem sa mnom je radila svaki dan. Od sinoć od 20 sati sam na nogama, kao i policija – napisala je majka djevojke.

Bonus:

Oglasila se policija: Poduzimaju se mjere u vezi sa slučajem povređivanja djeteta u vrtiću

Nakon što se Avatu obratila Alma Bejzić iz Sarajeva, majka jednogodišnje djevojčice, koja tvrdi da se njena kćerka kući iz vrtića “Bonum – skriveno blago” vratila s 14 ugriza, iz MUP-a KS je potvrđeno da im je slučaj prijavljen.

– U ponedjeljak, 29. jula 2024. godine, u večernjim satima, roditelj djeteta je pristupio u PU Ilidža i prijavio povrede svog djeteta, nastale tokom boravka u vrtiću, priloživši ljekarski nalaz. Policijski službenici PU Ilidža će preduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti u vezi s ovim slučajem – kazali su iz MUP-a KS za portal „Avaza“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *