Klikom na sliku zatvorite prozor.

Muzika

Celine Dion PRVI PUT pustila glas poslije 4 godine i TEŠKE DIJAGNOZE: Naklon do poda (VIDEO)

I evo je! Velika Selin Dion pojavila se na Afjelovom tornju s kog je pustila svoj raskošan glas poslije četiri godine. Ovo je njen prvi veliki nastup nakon što joj je dijagnostikovano teško oboljenje, a publika ju je pozdravila ovacijama i aplauzom.

Celine Dion je svoj nastup započela pjesmom na franskuskom jeziku od Edit Pjaf “Himna ljubavi” a za veliki povratak odlučija je da obuče kreaciju za pamćenje. Naime, ona se pojavila u dugoj i uskoj bijeloj haljini koja je cijela ukrašena kristalima i cirkonima.

Ono što je primjetno je da Celine jedva zadržava suze dok pjeva pred publikom.

Prema direktnom izvoru TMZ-a, pjevačici je ponuđeno dva miliona dolara za samo jednu pjesmu. I to bez dodatnih troškova putovanja, smještaja i dodatne pogodnosti.

“Plaćaju tonu novca. Selin Dion nije krila da želi da se vrati na scenu, a Pariz bi za nju bio savršena prilika za to”, rekao je nedavno insajder.

Olimpijske igre održavaju se van stadiona, niz rijeku Senu, stižući do legendarne znamenitosti Pariza, Ajfelove kule.

Pored Selin, na otvaranju će biti još 3.000 izvođača, a među njima je i Ledi Gaga koja je sve oduševila svojim stajlingom.

Podsjetimo, njoj je dijagnostikovan rijetki autoimuni poremećaj kretanja, sindrom ukočene osobe (SPS) u decembru 2022. nakon što je otkazala sve datume turneje za 2023. i 2024. godinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *