Svet

Filip poručio Aleksandri da će se vidjeti na sudu zbog kćerke! Evo koliko Car nije vidio malu Leonu

Uprkos tome što nisu više dio rijaliti svijeta, Nikolićeva i Car privlače pažnju nekadašnje publike i medija kao da su juče išetali iz Šimanovaca ruku pod ruku.

Sredinom aprila Aleksandra i Filip su poželjeli dobrodošlicu svojoj nasljednici Leoni. Filip je svoju izabranicu dočekao ispred “Narodnog fronta” sa trubačima, i sve je izgledalo kao da su spremni da zakorače u svijet sa svojom ćerkicom kao novi ljudi.

Nažalost, sudbina je kada su njih dvoje u pitanju imala drugi plan.

Popularni rijaliti učesnik otkrio je u emisiji “Rijaliti rešetanje” Jovanu Iliću. poznatijem kao Joca novinar, razloge zbog kojih nije video svoje dijete mjesec dana. Govorio je o brizi za dijete i poručio Aleksandri da će morati sudski da riješe pitanje isplate alimentacije za ćerku Leonu.

Filip Car je otkrio kakav je trenutno njegov ljubavni status i da li priželjkuje neku novu djevojku:

-Ja sam sad slobodan čovjek i sve radim transparentno, da mi se sad svidi neka djevojka ja bih ušao vezu sa njom. Jedva čekam da nađem neku normalnu djevojku u koju ću se zaljubiti i koju ću zavoljeti, ja sam željan ljubavi i pažnje.

Poznati Hrvat demantovao je navode da za svoje dijete ne pomaže finansijski Nikolićevu.

– Aleksandra Nikolić sa mnom nikada nije potrošila ni jedan dinar, u taj stan koji smo uređivali nije dala ni jedan evro, niti je bila tražena da daje bilo šta. Od porodilišta i svega što se tiče dohrane, nikada nije ni jedan dinar dala. Prošle nedelje sam joj poslao 500 evra, isto tako i prije neki dan sam poslao pare preko njene sestre. Prošlo je već preko mjesec dana kako nisam vidio dijete i ja ti ne mogu opisati kakav je to osjećaj. Ako se bude i dalje klošarila, ja idem pravnim putem, hoću da mi se definiše sve, alimentaciju ću plaćati pet puta veću. Ne mogu da dozvolim da ljudi pričaju da sam se ja odrekao svog deteta, ja ću za svoje dijete poginuti ako treba. Tražim viđanje koje će se odrediti i da ja sa njom mogu da imam neki kontakt. Ona je rekla da ne dozvoljava da ja dolazim u njen stan, ne razumijem šta treba njena majka negdje u Krnjači da mi dovede dijete da ga vidim na pola sata. Moj otac je izgubio nogu i bio je u bolnici bukvalno na samrti, ima ugrađen stent, on mi je rekao da je mogao umrijeti da ne vidi svoju unuku. Šta ja da kažem poslije toga kad ona ne želi da dovede svoje dijete u Hrvatsku.

Odnos Aleksandre i Filipa uvijek je bio pun turbulencija, ali su mnogi bili mišljenja da će trzavice između njih prestati dolaskom mezimice. Ipak, odnos okarakterisan kao ‘toplo-hladno’ definitivno se nastavio i nakon 17. aprila, kada je mala Leona i rođena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *