Zabava

Ovaj BLAM pobjednice “Elite” niko nije primijetio sinoć

Pobedu u ovoj sezoni rijalitija odnela je Anita Stanojlović, sa ubedljivih 44,7 odsto glasova, dok je drugoplasirana Aneli Ahmić imala 17, 5 odsto glasova.

Sve do ranih jutarnjih časova, milioni gledalaca širom Srbije i regiona netremice su pratili spektakularnu superfinalnu noć “Elite”, megalomanskog projekta TV Pink, a pobedu u ovoj sezoni rijalitija odnela je Anita Stanojlović, sa ubedljivih 44,7 odsto glasova, dok je drugoplasirana Aneli Ahmić imala 17, 5 odsto glasova.

Pobednica je svoj stajling za finalno veče pažljivo birala i isprobavala, a mnogi su komentarisali i da je delovalo kao da je unapred znala da će pobediti zbog jednog detalja. Naime, Anita je za jučerašnje proglašenje pobednika rijalitija odlučila da nosi krunu.

Međutim, ono što je palo u senku komentarisanja ove krune je i drugi detalj njenog stajlinga.

Rijaliti zvezda se našla u nezgodnoj situaciji kada je njena providna mrežica na haljini otkrila beli grudnjak ispod iste, što je izazvalo pravu modnu zbrku.

Ova kombinacija, iako hrabra u smislu stilskog izražaja, nije uspela da postigne željeni efekat zbog naglašene kontraste između crne haljine i belog donjeg veša, koji je veliko ne u modnom svetu. Umesto da uživa u svom trijumfu, Anita je morala non-stop da namešta korpe kako bi izbegla neželjeno izlaganje svojih bujnih oblina.

Bonus:

VJERILA SE – Dan nakon finala u “Eliti” osvanule prelijepe vijesti: Prsten sija na zadrugarkinoj ruci, rekla je “DA”

Nedavno je otkriveno da ona i njen izabranik planiraju brak, a prema Draganinom storiju, pripreme su već u punom jeku.

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” i nekadašnja Modelsica Dragana Mitar verila se.

Na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa velikim buketom ruža i prstenom na ruci, uz natpis “DA”.

Nedavno je otkriveno da ona i njen izabranik planiraju brak, a prema Draganinom storiju, pripreme su već u punom jeku.

– Dragana i njen dečko su potpuno ludi jedno za drugim. Posle mnogo vremena je srećna i ispunjena u svakom smislu. Planiraju svadbu i porodicu na jesen, a već su počele i pripreme. Traže salu, a ona je počela da gleda venčanice. Rade i na bebi, njen sin Jovan silno želi brata ili sestru… Dragana je uverena da je našla konačno srodnu dušu i sigurna je da je to – to – otkriva izvor za Pink.rs

Podsetimo, sinoć je održano veliko finale “Elite 7”, a pobedu je odnela učesnica Anita Stanojlović. Rijaliti format “Elita” počeo je 2.septembra 2023. godine i tog dana se na imanje u Šimanovcima uselilo 56 takmičara koji su krenuli u borbu za prestižnu nagradu koju je Veliki šef obezbedio za onog najboljeg. Kroz imanje u Šimanovcima i Belu kuću od samog početka prošlo je oko 73 takmičara, a posle više od deset meseci borbe, suza, smeha, druženja, svađa, uvreda krajeva i početaka velikih ljubavi, došla je i noć koju svaki takmičar Elite priželjkuje – superfinale. Veliko superfinale počelo je prošle noći u 21 čas, a nakon osam sati spektakla čiji smo svi svedoci, pobedu je odnela Kruševljanka Anita Stanojlović, dok je drugo mesto I 50.000 evra kući odnela bosanskohercegovačka starleta Aneli Ahmić.

Deset meseci unazad smo živeli, budili se, plakali i smejali se uz učesnike rijalitija “Elita”, koji su nas svojim životinim pričama, ljubavnim problemima, svađama, ali i humorom svakodnevno ostavljali bez reči, a kroz koji mesec uživaćemo u čak dva rijaliti projekta na ružičastoj televiziji – “Eliti 8” i “Farmi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *