Svet

Prvo oglašavanje Anđele Šparavalo nakon izlaska iz “Elite”: “Što se tiče Bojane…”

Anđela Šparavalo, koja je bila u turbulentnoj vezi sa Bojanom Pavlović, ali i u lošim odnosima sa porodicom koja se nije slagala sa njenim izborom, napustila je sinoć Bijelu kuću.

Prvi susret Anđele sa majkom i ocem dogodio se odmah po napuštanju imanja, nakon što se njena majka uključila u uživo emisiju “Finalna izbacivanja” i poručila joj da će otac i ona krenuti po nju, iako su joj ostavili pasoš u Šimanovcima i otac joj brutalnom porukom poručio da su za nju njihova vrata zatvorena.

– Iskreno nisam zadovoljna učešćem – rekla je ona kratko, uz obrazloženje da će o cjelokupnom razgovoru sa roditeljima, majkom Aleksandrom i ocem Aleksandrom govoriti večeras u emisiji “Finalna izbacivanja”.

Anđela je otkrila da li se susrela sa svojom bakom, koja je, tokom Anđelinog učešća, zbog njenih postupaka bila zdravstveno jako loše.

– Nisam se još čula sa bakom, tek treba da se čujem sa njom, provela sam više vremena sa majkom i tatom – rekla je ona, te spomenula i brata Đoleta, koji joj je poslao potresnu poruku u “Elitu”:

– Nismo se čuli, sutra ću sigurno da odem kod njega, on je kod bake…Ne plašim se, znam da je sigurno povređen i sve to, ja to razumem, ipak je on mali, prolazio je u školi sve i svašta, pokušaću da mu objasnim sve – rekla je ona za Pink.rs.

Što se tiče odnosa sa Bojanom Pavlović, kratko je poručila:

– Sve ću to da ispričam večeras, čućete.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *