Svet

Žena mu poslala ovu sliku: ČIM JE VIDIO JEDAN DETALJ, TRAŽIO JE RAZVOD

Amerikanac James bio je odvojen tjedan dana od supruge pa ju je zamolio da mu pošalje fotografiju. Pohađao je poslovne seminare i jako mu je nedostajala, piše Trovchet.

Supruga mu je poslala svoju fotografiju staru nekoliko godina, ne znajući kakve će probleme izazvati… Preplavio ju je ‘val nesigurnosti’ i ta je fotografija, inače nastala u automobilu, bila iz vremena kada se osjećala samopouzdanije, piše 24sata.hr.

No, nije skužila da se u odrazu na prozoru vidi silueta njezinog bivšeg dečka.

James je isprva bio oduševljen, no ubrzo je uočio taj detalj…

Bio je zbunjen i šokiran. Ishitreno je reagirao i odmah nazvao svog odvjetnika da ga uputi oko brakorazvodne parnice. Rachel je primijetila da joj suprug ne odgovara na poruku i shvatila kako je ishitreno poslala staru fotografiju.

Suprug ju je ubrzo nazvao i optužio za prijevaru. Rachel je, kako piše Trovchet, drhtavim glasom objašnjavala da se osjećala usamljeno i nesigurno te je zbog toga poslala stariju fotografiju.

Odlučili su otvoreno razgovarati o svojim osjećajima, nesigurnostima i važnosti komunikacije u braku.

Incident nastao iz nesporazuma postao je prekretnica za Jamesa i Rachel. Odlučili su se izravno suočiti s problemima u braku i otišli na terapiju.

Neki su korisnici društvenih mreža sumnjičavi prema fotografiji i priči pa tvrde da ju je par izmislio samo kako bi došao u medije. Pogledajte i procijenite sami…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *